Palvelut

Sähköurakointi

Huoltotyöt

"Verto" huolto

Ukkonen Electric Oy hoitaa sähköön liittyvät asiat kuntoon avaimet käteen -periaattella. Sopimuksen syntyessä asiantuntevat ja kokenneet sähkömiehemme takavat, että sähköön liittyvät murheet kuuluvat meille, eivät asiakkaalle.

Kaikilla sähköasentajillamme on sähköalan koulutus ja heidän osaamistaan kehitetään jatkuvasti. Huolehdimme aina, että jokainen sähkömiehestämme tuntee asiakkaan toiveet ja odotukset. Pidämme huolen siitä, että nämä myös toteutuvat.

Muista kotitalousvähennys

Rahoituksessa tulee yhteiskunta vastaan. Asunnon kunnossapito- ja perusparannuskustannuksista saa oikeuden verovähennykseen. Yksityinen kuluttaja saa verovähennyksen, mikäli työn tehnyt yhtiö on merkitty ennakkoperintärekisteriin.

Jätteiden hävitys

Ympäristöystävällisyys on toimintamme kulmakiviä, joten työkohteissamme pyrimme huolehtimaan jätteiden oikeaoppisesta hävittämisestä. Kaikki kierrätykseen kelpaava lajitellaan mahdollisuuksien mukaan lain edellyttämällä tavalla. Sekajätteenä hävitettävät tavarat toimitetaan asiakkaan osoittamaan paikkaan. Järjestämme myös työssämme syntyvien ongelmajätteiden kuljetuksen ongelmajätelaitokseen.